• 0742305458
  • contact@re-think.ro

Despre Noi

Iti oferim cele mai bune textile promotionale: hanorace, prosoape, sepci, caciuli, tricouri polo, tricouri simple, veste reflectorizante, de la cei mai renumiti furnizori internationali: Fruit of the Loom, B&C Collection, Roly, etc. In plus iti oferim multiple metode de personalizare / imprimare haine: print digital (DTG), serigrafie, termotransfer si broderie.
Ce poți imprima pe tricoul tău? 📷🤔
Răspunsul e simplu.
📷😊                            
Pentru că folosim diverse metode de imprimare, putem imprima orice! De la texte și logo-uri până la tot felul de elemente grafice, ilustrații și chiar fotografii.
Dacă vrei să îți faci un tricou personalizat și ai o idee cu ce ai vrea să fie tricoul tău, îți mai trebuie un desen (grafica) pe care noi să îl putem imprima. Poți găsi un desen în diverse locuri: google images, sau în diverse directoare de tricouri. În toate poți căuta după cuvinte cheie. Încearcă să găsești imagini cât mai mari, ca să iasă cât mai bine.
Pentru imprimeurile doar cu text nu îți trebuie desenul, eventual poți să cauți un font care să îți placă.
Dacă tot nu găsești un desen care să te atragă, sau desenul pe care l-ai gasit nu este tocmai pe placul tău, te putem ajuta să îți creezi/prelucrezi imaginile, pornind de la ideea ta. Dacă imprimi mai mult de 10 tricouri, prelucrarea grafică este gratuită. 📷😉
Noi te ajutăm cu câteva link-uri unde poți să-ți îmbunătățești ideile:

Inscrie-te la Noutatile Noastre